Logo Dorpsquiz Kerkdriel

Wat is een dorpsquiz

De dorpsquiz Kerkdriel is bedoeld voor alle inwoners van Kerkdriel. Leeftijd speelt geen rol (2 volwassenen per team verplicht). Er wordt ingeschreven per team. De samenstelling van het team mag je zelf bepalen. Dit kan met vrienden, familie, collega’s, buren, sportteams enz. Het advies is om met minimaal 8 personen een team te vormen (meer mag natuurlijk ook) waarvan 1 persoon teamcaptain wordt. (De teamcaptain moet woonachtig zijn in Kerkdriel). 
Ook kies je per team een locatie van waaruit gespeeld gaat worden. Ook hierin zijn de teams weer vrij om zelf te kiezen. Dit kan bij iemand thuis zijn, in een café, bij een vereniging of clubhuis. Het maakt niet uit waar, als het maar in Kerkdriel is. Je maakt er dus met je team een gezellige avond van en gaat de strijd aan tegen de klok en tegen alle andere teams. Dit dus allemaal vanaf je eigen gekozen locatie en wellicht onder het genot van een hapje en drankje ;-) Het beloofd een hilarische avond te worden! 

Op zaterdag 25 mei 2019 worden de teamcaptains verzocht om, tussen 17.00 uur en 17.30 uur, op een centraal punt het quizpakket op te halen. Hierin zit een quizboekje met vragen en opdrachten in verschillende categorieën. Natuurlijk komt ons dorp hierin op allerlei manieren aan bod. De quiz bestaat uit kennisvragen, maar ook uit doe-opdrachten en opdrachten waarvoor je op pad moet. Het is dus belangrijk dat het team goed samenwerkt en de taken verdeeld worden.
Tijdens de quiz mag je gebruik maken van alle mogelijke hulplijnen. Het wordt een strijd tegen de klok. Tussen 23.00 uur en 23.30 uur moet namelijk het totale pakket weer ingeleverd worden. 

Op de speciale feestavond op zaterdag 8 juni 2019 vindt de prijsuitreiking plaats. 

Welk team mag zich een jaar lang de slimste van Kerkdriel noemen? Wie wint een jaar lang roem?!
Dorpsquiz Kerkdriel